InloggenZorgverzekering 2019 De Leeuw Verzekeringen

"Heeft u de zorgverzekering die bij u past?"

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u natuurlijk de beste zorg ontvangen. De duurste zorgverzekering hoeft niet de beste te zijn en de goedkoopste kan vele haken en ogen hebben. Waar begint u met het zoeken naar de juiste zorgverzekering? De Leeuw Verzekeringen neemt u graag deze zorg uit handen. De voorwaarden van de diverse zorgaanbieders hebben wij onderzocht. Met Nationale-Nederlanden menen wij u een goede aanbieding te kunnen doen. Dat is de waarde van ervaring.

Zorg goed voor jezelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of u ergens eerder terecht kunt en u de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Nationale-Nederlanden gaat voor de allerbeste zorg, die past bij u en bij uw leven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zorg. Bekijk hier de pakketvergelijker - Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden - 2019.


Uw voordeel via De Leeuw Verzekeringen

Sluit uw huidige zorgverzekering via De Leeuw Verzekeringen over naar Nationale-Nederlanden en ontvang:

  • 9% korting op uw zorgverzekering en 20% korting op de aanvullende verzekering(en).
  • Vrije Zorgkeuze
  • Alleen de beste zorg

Bereken de premie en/of vraag direct uw zorgverzekering van Nationale-Nederlanden aan. Houdt uw collectiviteitscode 33401 bij de hand, hiermee kunt u de premie inclusief korting berekenen. Uw huidige zorgverzekering kan tot en met 31 december 2018 worden beëindigd. Wacht dus niet te lang met uw aanvraag*.

Kunt u tussentijds overstappen naar Nationale-Nederlanden?

U sluit een zorgverzekering altijd af van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde jaar. Maar in de volgende gevallen mag u ook tussentijds overstappen:

  • U wordt 18 jaar. In dit geval moet u premie gaan betalen vanaf het moment dat u 18 wordt.
  • U bent nu collectief verzekerd via uw werkgever en u verandert van werkgever. Uw nieuwe werkgever biedt een collectieve zorgverzekering aan via Nationale-Nederlanden.
  • U gaat scheiden en u staat bij uw ex-partner op de polis.
  • Als uw huidige zorgverzekeraar de polisvoorwaarden gedurende het jaar wijzigt. 

 

*In het aanvraagproces wordt u gevraagd om uw bank- of gironummer op te geven. De premiebetaling gaat echter via De Leeuw Verzekeringen. Van het opgegeven bankrekeningnummer zal Nationale-Nederlanden uw premie dus niet incasseren, maar zij zullen dit wel gebruiken voor het overmaken van eventuele uitkeringen. Na ontvangst van de polis bescheiden zullen wij u een machtiging voor automatische incasso sturen.

 

 

Financiële planning

Zijn uw (toekomst) dromen financieel haalbaar? Een financiële planning voor nu en de toekomst.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.