Inloggen

Header Robert LR kopie

"Met elkaar gaan we
voor het beste resultaat"
Robert van Duijn - Register Makelaar Taxateur

De huizenmarkt is de laatste jaren flink veranderd. Er zijn naar verhouding meer huizenzoekers dan -aanbieders. Sommige woningen trekken ontzettend veel bezichtigingen. Het kan dan voorkomen dat u keer op keer te laat bent. Dat willen we natuurlijk niet. Schrijf u daarom in voor onze woningzoekende service.

Gratis zoekservice

Via onze gratis zoekservice kunt u als woningzoekende vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van het voor u geschikte aanbod. Nog voordat de woning op onze social media, website of Funda komt te staan! Na inschrijving via onderstaand inschrijfformulier op het moment dat er bij ons nieuw aanbod is dat aan uw woonwensen voldoet, een e-mail.


Zoekprofiel


Powered by ChronoForms - ChronoEngine.comAankoopmakelaar

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Indien nodig komen we direct in actie!

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.