Contact

Header Robert LR kopie

"Tevreden relaties, daar doen wij het allemaal voor"
Robert van Duijn - Register Makelaar Taxateur

Bij De Leeuw Makelaardij en Hypotheken en Heilbron Leiden hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak, een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Uitstekende beloning

Jouw inzet en kennis belonen we met een goed salaris, marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Zo krijg je alle kans om je kwaliteiten te bewijzen en verder uit te breiden.

Groeien binnen De Heilbron Groep

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we hen de ruimte, de ondersteuning én de begeleiding om het maximale uit zichzelf te halen. Ons streven is optimale doorstroming van medewerkers naar hogere functies. De stijl van leiderschap, het zogenaamde 'resultaatgericht leidinggeven', is hierop afgestemd.

Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk onze vacatures en neem contact op voor een sollicitatiegesprek. In een aangenaam gesprek kom je alles te weten over jouw kansen in onze uitdagende werksfeer. Geen vacature beschikbaar? Wij zijn altijd op zoek naar talent! Pak jij graag een uitdaging aan binnen één van onze werkgebieden? Stuur dan je open sollicitatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen bel of WhatsApp dan met onze corporate recruiter, Krista Wijnalda, op telefoonnummer: 06-159 157 68.Onze vacatures:

Ben jij goed in het signaleren van risico’s en kun jij dit vertalen naar de best verzekerbare oplossing voor de klant? Leg jij makkelijk contact, zowel intern als extern? Hou je ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! 

Ben jij degene die van aanpakken houdt en wil je samen met ons de markt voor je winnen? Krijg jij energie van het adviseren van de klant bij het kiezen van de juiste verzekeringsdekking. Hou je ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Ben jij degene die van aanpakken houdt en wil je het verzekeringsvak leren om samen met ons de markt voor je winnen? Krijg jij energie van het adviseren van klanten. Hou je ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Ben jij degene die van aanpakken houdt en wil je samen met ons de markt voor je winnen? Krijg jij energie van de combinatie van acquisitie van nieuwe zakelijke relaties en jouw inhoudelijke pensioenkennis? Wil jij graag een vertrouwensband opbouwen met jouw relaties? Hou je er van om in een snel groeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.