Inloggen Werken bij ons 3.0 1920x960 new

"Heeft u schade? Een schade oplopen is vervelend, wij helpen u graag verder."
Joyce Ravensbergen - Receptioniste

Onze relaties waarderen ons met een:

8,5

Bekijk de reacties van onze relaties

Heeft u schade? Een schade oplopen is vervelend, wij helpen u graag verder. Lees hieronder hoe u uw schade het beste kunt melden. Wij doen ons uiterste best om de schade zo snel mogelijk af te handelen.

 

Online schade melden

U kunt uw schade via een online schadeformulier aan ons doorgeven. Selecteer een categorie en klik op de link om het online schadeformulier te openen.

 

Schadeapp.nl

Om uw autoschade snel en veilig te kunnen melden kunt u nu bij ons digitaal autoschade melden.

Schadeapp.nl

  1. Download de SchadeApp: www.schadeapp.nl.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens vooraf in.
  3. Vul uw voertuiggegevens in en selecteer De Leeuw Assuradeuren als uw verzekeraar.
  4. De SchadeApp is nu klaar voor gebruik in geval van autoschade.

Mocht u een schade hebben dan heeft u altijd uw gegevens bij de hand en is de melding van de schade in maximaal 2 minuten gebeurd. De SchadeApp is beschikbaar voor iPhones, Android telefoons en Windows telefoons en heeft een ingebouwde Helpdesk voor vragen of onduidelijkheden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.schadeapp.nl. Zo wordt alles een stuk eenvoudiger. 

 

Telefonisch schade melden

U kunt uw schade ook telefonisch aan ons doorgeven, op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.45 uur tot 17.15 uur.

Rob van der Meij

Contact

Rob van der Meij

(Hoofd Volmacht)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Noodgeval buiten kantoortijden

Bij een noodgeval, in het weekend of buiten kantoortijden, staan wij ook voor u klaar. Bij spoed, zoals een ernstig ongeval, overlijden, ingrijpende schade of een andere dringende kwestie, zoals het aanmelden van uw auto of brommer voor een voorlopige verzekeringsdekking, kunt u onze verzekeringsadviseurs bereiken via:

  • Dick Heemskerk: 06-20 62 83 24
  • Steven van der Wateren: 06-22 38 24 39
  • Jaap van Duijvenboden: 06-22 78 33 91
  • Gert de Vries: 06-53 53 97 93
  • Rene Nieboer: 06-22 38 44 84
  • Hans Bouman: 06-10 95 21 60

 

Schade en nu?

Als u te maken krijgt met schade wilt u graag weten hoe nu verder. Per schademelding kan de termijn en de benodigde informatie verschillen. Klik hier om per schademelding te bekijken welke informatie wij nodig hebben, hoe lang de afhandeling gemiddeld in beslag neemt en welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Hulp nodig bij herstel?

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het afhandelen van uw schade. Wij hebben contacten met vakkundige glaszetters, aannemers, schilders en garages. U hoeft zelf niets te doen, wij regelen een offerte voor u. Vaak hoeft u niets voor te schieten, omdat wij de herstelkosten rechtstreeks afhandelen met de reparateur. Wij maken het u graag gemakkelijk.

 

Onze relaties vertellen

Tevreden relaties, daar doen wij het allemaal voor. Daar kunnen we u alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze relaties aan het woord:

''We zijn al jaren klant bij De Leeuw. Sinds 2007 woonachtig in het oosten van het land, maar klant gebleven. Dat zegt genoeg.''
Familie van Delft - Dieren

''Heb over het algemeen gelukkig bijna nooit schade, maar als ik contact opneem met De Leeuw met vragen over verzekeringen, dan word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en word het goed geregeld.''
Mevrouw Guyt - Katwijk

''Ben niet voor niets al vanaf 1978 klant bij De Leeuw.'' 
Meneer van der Duim - Zoeterwoude

''Weet nu weer waarom ik de producten bij jullie onderbreng! Bedankt voor de goede afwikkeling en hopelijk niet tot ziens voor dit soort schades.''
Ondernemer - Katwijk

    
 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.