Onze relaties waarderen ons met een:

8,7

Bekijk de reacties van onze relaties

Vertrouwd, maar in een nieuw jasje: De Leeuw Verzekeringen gaat verder onder de naam Heilbron Leiden. Door onze regionale aanwezigheid en de gebundelde krachten met Heilbron kunnen wij u nog beter bedienen. Onze onderhandelingspositie en inkoopkracht bij verzekeraars worden versterkt, daar profiteert u van. 

Persoonlijk contact

Iedere dag weer is het ons streven om u te voorzien van onze persoonlijke service. Onze vaste aanspreekpunten en de regionale aanwezigheid blijven zoals u dat van ons gewend bent.

Het beste advies

Met Heilbron heeft u altijd het beste advies omdat wij alle kennis en expertise in huis hebben én omdat wij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in uw branche.

Snelle afhandeling

Met diverse grote verzekeringmaatschappijen hebben wij een jarenlange vertrouwensband. Mandaat Assuradeuren, onderdeel van de Heilbron Groep, heeft hun volmacht, wat inhoudt dat wij namens die verzekeraars mogen handelen. Zelfstandig en zonder tussenkomst van de betreffende maatschappij accepteren we verzekeringen, maken we polissen op en handelen we schademeldingen af.

Wij staan voor u klaar

Maak kennis met onze collega's van Heilbron Leiden, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

Kennismaken

Neem contact op met één van onze Verzekeringsadviseurs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

Chantal Witteman

Contact

Chantal Witteman

(Klant Contact Team)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.