Onze relaties waarderen ons met een:

8,7

Bekijk de reacties van onze relaties


GIF 500x500 website


Banner website Gewijzigde Openingstijden

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft, particulier of ondernemer, uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie. En daarin is veel mogelijk. Een verzekering afsluiten, is niet moeilijk. Het overzicht houden, vraagt echter om aandacht. ‘Loop ik geen onnodig risico?’, ‘Betaal ik niet teveel?’, het zijn vragen die niet elke dag spelen, maar als het nodig is, wilt u goed verzekerd zijn. Met onze onafhankelijke adviseurs stelt u een verzekeringspakket samen dat precies aansluit bij uw wensen.


100% onafhankelijk advies

De Leeuw Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. De Leeuw ziet een verzekeringsmaatschappij als een middel voor het volgende doel: het veilig stellen van uw belangen. Het is dus niet zo dat de verzekeraar u moet accepteren, maar juist andersom: verzekeraars moeten goed genoeg zijn voor u. En alleen degene die het beste uit onze kritische beoordeling komt, krijgt het contract met u. Zo behartigen wij de belangen van duizenden relaties. De verzekeraars – we kennen ze allemaal– respecteren ons standpunt. Al vele jaren.

Totaalpakket, wel zo duidelijk

Iedereen weet hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Schade of een ongeval zitten vaak in een klein hoekje. Wij bieden een totaalpakket dat al uw verzekeringen bundelt, elke overlapping in verzekeringen uitsluit én voorkomt dat u onderverzekerd bent. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

 

Snelle afhandeling

Met diverse grote verzekeringmaatschappijen hebben wij een jarenlange vertrouwensband. De Leeuw Assuradeuren heeft hun volmacht, wat inhoudt dat wij namens die verzekeraars mogen handelen. Zelfstandig en zonder tussenkomst van de betreffende maatschappij accepteren we verzekeringen, maken we polissen op en handelen we schademeldingen af.

Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Verzekeringen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

Kennismaken

Neem contact op met één van onze Verzekeringsadviseurs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

Chantal Witteman

Contact

Chantal Witteman

(Klant Contact Team)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

Bedrijfsverzekeringen

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s. Wij nemen uw verzekeringszorgen uit handen.

Ga verder >

Financiële planning

Zijn uw (toekomst) dromen financieel haalbaar? Een financiële planning voor nu en de toekomst.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.