Verhuisplannen en ben je benieuwd naar de waarde en verkoopmogelijkheden van jouw woning? Maak dan gebruik van onze Open Taxatiedag op zaterdag 25 maart a.s. van 10.00 tot 15.00 uur en kom achter de waarde van jouw woning. De waarde van de woning wordt gebaseerd op dit bezoek, de actuele prijsontwikkeling en de marktsituatie in jouw buurt. Wij komen graag bij je langs, gratis en vrijblijvend! 

Aanmelden?

Maak via onderstaand formulier direct een afspraak. Wij nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak met één onze enthousiaste en ervaren NVM-makelaars! Wacht niet te lang, want vol = vol! 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.comKijken, kopen en hypotheek regelen

Een hypotheek bij Alpina begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.

 

Manon Gerrard

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel medewerker)

 
Onze vestigingen

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.