Onze relaties waarderen ons met een:

9,3

26 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Inkomsten en uitgaven kennen pieken en dalen. De uitdaging is te zorgen voor een goed evenwicht, nu én in de toekomst. Wat uw plannen voor de toekomst ook zijn, bereid u op tijd voor op uw pensioen. Wij helpen u graag bij het regelen van uw inkomen voor later.

Werknemers bouwen hun pensioen vaak collectief op via de werkgever. Als ondernemer, directeur-grootaandeelhouder (DGA), kunt u niet terugvallen op een (volledig) pensioen via een werkgever. U ontvangt straks meestal wel AOW, maar dit is slechts een basisinkomen en mogelijk niet genoeg om na uw pensioen uw leven op dezelfde wijze voort te zetten. U heeft een aantal mogelijkheden om pensioen op te bouwen. Werken aan een goed pensioen is een complexe materie met veel gezichten. En daar helpen wij u graag bij.

Daarom Heilbron Leiden Pensioenadvies

  • 100% onafhankelijk advies
  • Complete ontzorging
  • Persoonlijke pensioencommunicatie
  • Online inzage in gegevens
  • Accurate Pensioenscan
  • Volledig online administratief beheer van uw pensioen
  • Probleemloos overstappen

Wij staan voor u klaar

Maak kennis met onze collega's van Heilbron Leiden, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

Rene Nieboer

Contact

Erika Haasnoot

(Binnendienstadviseur pensioenen)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.