Onze relaties waarderen ons met een:

9,3

26 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Heilbron Leiden heeft alle kennis in huis om uw huidige pensioensituatie helder in kaart te brengen. Samen met u bekijken we de voor u en uw bedrijf optimale pensioenregeling, inclusief de fiscale consequenties. Daarbij hebben we ook aandacht voor het inkomen bij arbeidsongeschiktheid en de voorzieningen voor nabestaanden. Wij zijn juridisch en financieel 100% onafhankelijk en daardoor niet beperkt tot één verzekeraar. Dat garandeert dat u de beste keuze maakt voor zowel uw organisatie als uw medewerkers.

Pensioencommunicatie

Voor uw medewerkers is pensioenopbouw een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar velen vinden het vooral een complexe materie. Daarom gaat onze service verder dan alleen advies. Zo verzorgen we ook de pensioencommunicatie richting uw medewerkers. Voor, tijdens én na de keuze voor het pensioen. Uw medewerkers ontvangen duidelijke informatie over hun pensioensopbouw. We verzorgen presentaties en, indien gewenst, voeren we individuele gesprekken. Transparant en begrijpelijk. Zij weten vanaf dat moment precies hoeveel pensioen ze kunnen verwachten en of dat voldoende is voor de financiële toekomst die zij wensen. Blijkt dat niet het geval, dan kunnen ze tijdig zelf aanvullende maatregelen treffen.

Meer informatie over Pensioencommunicatie

 

Pensioenadministratie

Nadat de keuze is gemaakt en uw medewerkers zijn geïnformeerd over het gekozen pensioen, kunnen wij alle pensioenzaken beheren. We maken de pensioenadministratie aan en zorgen voor alle bijbehorende taken voor de korte of lange termijn. Het grote voordeel daarvan is dat de pensioenregeling altijd voldoet aan actuele wetswijzigingen. Daarnaast is onze pensioen-specifieke kennis belangrijk bij het doorvoeren van mutaties. Maar bovenal bent u volledig ontzorgd als het gaat om pensioenzaken. Alles is dan in professionele handen.

 

Pensioendashboard

Met ons online pensioendashboard kunnen u en uw werknemers 24 uur per dag, 7 dagen per week online pensioengegevens raadplegen. Deze interactieve tool biedt op een eenvoudige en transparantie manier inzicht in de pensioenuitkering. U kunt als werkgever bovendien eenvoudig gegevens per werknemer bijhouden. Alle verzekerde arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioen, ANW-hiaat, ziektekosten, verzuim en arbeidsongeschiktheid worden op een overzichtelijke manier getoond. Maar ook de niet-verzekerbare arbeidsvoorwaarden kunt hier eenvoudig invoeren. Altijd up-to-date. En altijd één plek voor alle personeelsmutaties.

 

Rene Nieboer

Contact

Manolis Karamanolis

(Binnendienstadviseur pensioenen)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.