Onze relaties waarderen ons met een:

9,3

26 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Door de snel wijzigende wet- en regelgeving is een goede pensioen(advisering) belangrijk. Oók voor ondernemingsraden. Zij moeten immers vanuit de Wet op de ondernemingsraden (WOR) met kennis van zaken meebeslissen als veranderingen in pensioenregelingen aan de orde zijn. Heilbron Leiden staat ook uw ondernemingsraad graag met raad en daad terzijde.


Pensioenafspraken

Pensioenen worden voor de lange termijn vastgelegd. Desondanks zijn tussentijdse wijzigingen vaak onvermijdelijk: een onderneming kan fuseren, de wet bepaalt dat de pensioenleeftijd omhoog gaat, het fiscale kader verandert, de onderneming verkeert in zwaar weer waardoor pensioenafspraken niet meer nageleefd kunnen worden, etc. Medewerkers hebben via ondernemingsraden het recht om al dan niet akkoord te gaan met een wijziging van hun pensioenregeling. Onze adviseur René Nieboer vertelt u tijdens een Pensioentraining alles over het instemmingsrecht van de ondernemingsraad en de mogelijkheden die u zelf kunt aandragen.

100% onafhankelijk advies

Met welk pensioenvraagstuk de ondernemingsraad ook te maken krijgt, wij brengen de wijzigingen in kaart en adviseren over de meest gunstige vervolgstappen. Heilbron Leiden is 100% onafhankelijk en dus niet verbonden aan welke maatschappij dan ook. Daarmee bent u verzekerd van een eerlijk advies. Het hele vervolgtraject, inclusief het doorvoeren van wijzigingen en het informeren van medewerkers kunnen wij voor u verzorgen. De Wet op de ondernemingsraden (WOR) regelt de medezeggenschap van werknemers in ondernemingen in Nederland.

Rene Nieboer

Contact

Erika Haasnoot

(Binnendienstadviseur pensioenen)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.