Onze relaties waarderen ons met een:

9,3

26 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld. Als er een (grote) verandering in uw leven plaatsvindt, heeft dat bijna altijd financiële gevolgen. Wat betekent een bepaalde keuze voor uw toekomst…? Hoe staat u er later voor…? Een goede financiële planning is van groot belang.


Grip op uw financiële toekomst

Inkomsten en uitgaven kennen pieken en dalen. De uitdaging is te zorgen voor een goed evenwicht, nu én in de toekomst. Een nieuwe woning, trouwen, echtscheiding, gezinsuitbreiding, kinderen die gaan studeren of het huis uitgaan, een eigen bedrijf starten, bedrijfsovername…, het zijn gebeurtenissen die belangrijke gevolgen kunnen hebben voor het huishoudboekje.


Uw Financieel Planner

Hoe zorgt u op tijd voor de juiste financiële buffer? Hoe staat het met uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid en na uw pensioen? Weet u precies hoe de inkomenssituatie van uw gezin is, mocht een van de partners plotseling overlijden? Wat heeft u aan vermogen en reserves opgebouwd? Onze gecertificeerd financieel planner René Nieboer (FFP) brengt samen met u uw inkomenssituatie in kaart. Uw wensen en behoeften kunnen voortdurend veranderen, uw financiële situatie ook. Daarom stemmen we ons advies continu af op uw situatie. Alle aspecten worden meegenomen: naast de gegevens over uw inkomen betreft dat ook uw woning, bancaire zaken, verzekeringen en eventuele beleggingen.

 

Rene Nieboer

Contact

René Nieboer

(Gecertificeerd financieel planner)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.