Homepage Makelaardij 3.0 1920x960

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in een rustige kindvriendelijke buurt in Katwijk? Wil je wonen in een gemoedelijke ruim opgezette wijk met veel groen? Dan heb je jouw perfecte woonlocatie gevonden!

Glinstering | Start verkoop

Zie je jezelf al helemaal wonen in Park Rijnsoever? Vanaf nu kun je je inschrijven voor alle woningen in deelplan Glinstering. Dit kan alleen online via een persoonlijk account. Heb je nog geen account? Maak deze dan aan op www.parkrijnsoever.nl en schrijf je in om in aanmerking te komen voor de koop van een van de woningen. De inschrijfperiode loopt nog tot 8 april 23.59 uur.


Brochures, prijslijst en andere belangrijke documentatie

De verkoopdocumentatie bestaat uit o.a. brochures en prijslijsten, maar ook de meer technische zaken zoals verkooptekeningen en technische omschrijvingen staan online.


Bent u ingeloot voor deelplan Glinstering? Gefeliciteerd! Dit vieren wij met u mee!

Voor kopers van een nieuwbouwwoning in deelplan Glinstering hebben wij een exclusieve aanbieding*. Maakt u gebruik van onze totale dienstverlening: Hypotheken, Makelaardij en Verzekeringen? Dan ontvangt u:

  • 20% korting op hypotheekadvies- en bemiddeling

  • 20% korting op de verkoop van uw woning

  • 1 jaar gratis opstalverzekering bij een totaalpakket

 Onze nieuwbouwmakelaar Jaap van Oostrum en nieuwbouwadviseur Linda Termaat vertellen u in uw persoonlijke optiegesprek graag meer over deze exclusieve aanbieding.

Impressies Park Rijnsoever

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.