Sinds 1951 is De Leeuw actief in Verzekeringen, Makelaardij, Pensioenen en Hypotheken. Veel is in de loop der jaren veranderd, maar één ding beleef gelijk: nog steeds doen veel mensen zichzelf flink te kort als het gaat om de grotere financiële beslissingen in het (zakelijk) leven. Waarom zij juist daarbij minder op hun belangen letten? We weten het niet. Maar we weten wél wat ertegen helpt: Ervaring.

Per saldo beter af

Ervaring houdt scherp, maakt dat u de valkuilen vermijdt en de voordelen realiseert. Om over ervaring te beschikken, hoeft u niet elke week een woning te kopen of te verkopen, dagelijks hypotheekoffertes te beoordelen of verzekeringsovereenkomsten door te nemen. Ervaring haalt u simpelweg in huis met De Leeuw. Zeker, daarvoor betaalt u een vergoeding. Maar dít is nog zekerder: per saldo is die ervaring voor u van concrete waarde.

Vertrouwd

De Leeuw is een familiebedrijf. Verantwoordelijkheid en dienstbaarheid zijn verankerd in ons DNA. We zijn trots op de kenniscultuur in onze organisatie. Het opleidingsniveau van onze adviseurs is hoog. Voor diverse vakgebieden (o.a verzekeringen, nieuwbouw, makelaardij, hypotheken en pensioenen) hebben we specialisten in huis. En de dienstverbanden van medewerkers zijn langdurig. Anders gezegd: bij De Leeuw heeft ervaring een vertrouwd gezicht.

 

 

Terry Bloemert

direct contact

Terry Bloemert

(directeur)

 

Bel mij 071 - 405 16 16

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.