De Leeuw Nieuwbouw 3.0 1920x960

Door onze persoonlijke aanpak en lokale kennis zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van nieuwbouwwoningen in de regio Holland Rijnland. Onze nieuwbouwmakelaars richten zicht uitsluitend op de verkoop van nieuwbouwprojecten. Daardoor heeft De Leeuw ook van díe regionale markt een grote kennis opgebouwd.

Samenwerken met ontwikkelaars

Grootschalig denken en persoonsgericht werken, daar zijn we goed in. Aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en corporaties schakelen ons daarom graag in. Ons advies begint al aan de tekentafel, dat is ook het moment waarop wij graag ingeschakeld worden. Door onze expertise weten we wat er in de markt speelt en waar de behoeftes liggen. We voorzien in het gehele verkooptraject, met alles wat daarbij komt kijken. Zo zorgen wíj voor een soepele afhandeling van het nieuwbouwproject en bent ú verzekerd van een deskundig verkooptraject.

Ons nieuwbouwaanbod

Onze nieuwbouwmakelaars richten zicht uitsluitend op de verkoop van nieuwbouwprojecten. Bekijk hier ons nieuwbouwaanbod of neem contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Vragen over uw toekomstige woning, de fasering van de aankoop of het notariële traject? Wij beantwoorden ze graag. Want persoonlijk contact staat bij ons voorop.

 

Meer informatie

In onze vestiging in Rijnsburg coördineren we alle ‘nieuwbouwactiviteiten’. Voor meer informatie over lokale projecten kunt u uiteraard ook terecht bij een vestiging bij u in de buurt.

Netty Bosch 2Contact

Netty Bosch

(Commercieel administratief medewerker)

 

071 - 405 16 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.