Onze relaties waarderen ons met een:

9,5

Bekijk de reacties van onze relaties

Als u op het punt staat uw woning in de regio Leiden te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars in Leiden deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plaats. Onze makelaars staan voor u klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht.

Gratis waardebepaling regio Leiden

Wilt u uw woning succesvol verkopen in regio Leiden? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw woning. Maak snel een afspraak met onze makelaars van vestiging Leiden voor een gratis waardebepaling.

 

Bent u op zoek naar een huis in regio Leiden? Wij vinden voor u een ‘thuis’!

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis in regio Leiden en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop? We doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.


Gevalideerd taxatierapport regio Leiden

Om diverse redenen kan het van belang zijn om de waarde van uw woning te weten. Voor een hypotheekaanvraag heeft u over het algemeen een gevalideerd taxatierapport nodig. Bij een gevalideerde taxatie gaat het taxatierapport langs het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Een hypotheek bij Alpina begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.

 

Onze Leeuwen - vestiging Leiden

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Makelaardij - vestiging Leiden, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

Manon Gerrard

Contact vestiging Leiden

Nicole Chrispijn
(Commercieel medewerker)

 

071-514 20 45Woningaanbod in regio Leiden

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Aankoopmakelaar regio Leiden

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.