Inloggen

Header Robert LR kopie

"Met elkaar gaan we
voor het beste resultaat"
Robert van Duijn, Madelon van Starkenburg en Jan Taillie - Katwijk & Rijnsburg

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plaats. Onze makelaars staan voor u klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht.

 

Gratis waardebepaling

Wilt u uw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw woning. Maak snel een afspraak met onze makelaars van vestiging Katwijk voor een gratis waardebepaling.

 

Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’!

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop? We doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.


Gevalideerd taxatierapport

Om diverse redenen kan het van belang zijn om de waarde van uw woning te weten. Voor een hypotheekaanvraag heeft u over het algemeen een gevalideerd taxatierapport nodig. Bij een gevalideerde taxatie gaat het taxatierapport langs het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport. De kosten voor een gecertificeerd NWWI taxatierapport bedragen € 695,- inclusief btw en validatiekosten. Heeft u meerdere waardes nodig, bijvoorbeeld een waarde na verbouwing, dan rekenen wij een opslag van € 75,- inclusief btw.

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.

Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Makelaardij - vestiging Katwijk, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

Nathalie Rapmund

Contact

Nathalie Rapmund
(Commercieel administratief medewerker)

 

071-407 61 44

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.