Vanwege een storing zijn onze contactformulieren tijdelijk slecht bereikbaar. Wij werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.


Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Bereken hieronder zelf wat uw maximale hypotheek is en wat de maandlasten van u hypotheek zullen zijn. Vul onderstaande gegevens in, dan geven wij u een indicatie van uw maximale hypotheek.

 

Hypotheek berekenen

De maximale hypotheek is een indicatie van wat u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen en wat het maandbedrag wordt. Deze maximale hypotheek rekentool houdt geen rekening met uw persoonlijke situatie zoals de aflossing van uw huidige hypotheek, restschuld, overwerk en de inbreng van eigen geld. Tip: het is mogelijk om extra te lenen voor de verduurzaming van de woning. Onze hypotheekadviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

Eigen geld inbrengen?

Door de nieuwe hypotheekregels mag u steeds minder kosten meefinancieren in de hypotheek. Sluit u dit jaar een hypotheek af? Dan mag u maximaal 100% van de woningwaarde lenen. Onder andere kosten koper, makelaarskosten en een bouwkundig onderzoek kunt u dus niet in uw hypotheek meefinancieren.  Hierdoor heeft u meer eigen geld nodig, dit kunt u bijvoorbeeld betalen met spaargeld of een schenking.

Maximale hypotheek berekend, en nu?

De juiste hypotheek is veel meer dan alleen de laagste hypotheekrente en het maximale hypotheekbedrag. Als u graag wilt weten wat u precies kunt lenen helpen onze onafhankelijk hypotheekadviseurs u graag verder. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek bepreken wij uw woonwensen en toekomstbeeld op basis van uw persoonlijke situatie. Benieuwd hoe onze relaties onze dienstverlening beoordelen? Bekijk hier de reacties. Zoekt u ook een hypotheekadviseur die met u meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Henk van Duijn LR

Contact

Marion Nagtegaal
(Binnendienstadviseur Hypotheken)


071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.