Heeft u uw droomhuis gezien en wilt u meer inzicht in de mogelijkheden? Of droomt u van een grotere keuken of een ruimere woonkamer en is verbouwen wellicht een optie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gratis oriëntatiegesprek met één van onze hypotheekadviseurs, zo komt u meer te weten over uw mogelijkheden. Er zijn veel zaken waar u over moet nadenken en beslissen. De eerste stap is onderzoeken hoeveel u kunt en wilt lenen en welke maandlasten daarbij horen. En daar komt nogal wat bij kijken. Wij helpen u graag verder.

Voor en tijdens het gesprek

Voorafgaand aan het vrijblijvende oriëntatiegesprek ontvangen wij graag meer informatie over uw persoonlijke situatie.

Vul hier voorafgaande aan het gesprek uw gegevens in en verstuur het formulier.


Tijdens het gesprek brengt onze hypotheekadviseur samen met u uw persoonlijke situatie en mogelijkheden in kaart. We maken daarbij een inschatting van de maandlasten die bij uw wensen horen. U krijgt informatie over onder andere hypotheekaanbieder, tarieven en hypotheekvormen. Ook vertellen we hoe een hypotheekadvies bij ons eruit ziet en wat de kosten zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.