Gratis afspraak

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Onze relaties waarderen ons met een:

9,6

376 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Een eerste huis kopen is best spannend. Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Kan ik een hypotheek afsluiten als ik een studieschuld heb?’, ‘Nu een huis kopen of toch eerst huren?’, ‘Wat is NHG?’, ‘Wat is een Starterslening?’, ‘Waar wordt op gelet bij het afsluiten van een hypotheek?’… etc. Stel al uw vragen aan onze hypotheekadviseur tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het gaat tenslotte om úw eerste huis, úw eerste hypotheek en úw financiële toekomst. Daar helpen wij u graag bij.


Kijken, kopen en hypotheek regelen

De eerste stap bij uw zoektocht is onderzoeken hoeveel u kunt en wilt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Tijdens een gratis oriëntatiegesprek bepreken we uw woonwensen en toekomstbeeld op basis van uw persoonlijke situatie. U krijgt inzicht in vaste en variabele rentes, korte en lange rentevaste perioden en de invloed van een annuïtaire en lineaire hypotheekvorm op uw maandlasten. Oriënteren bij De Leeuw is gratis. Zoekt u een hypotheekadviseur die met u meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.


Op zoek naar uw droomhuis

Nadat u weet hoeveel u maximaal kunt lenen, begint het leukste deel: u gaat op zoek naar uw droomhuis. U mag ‘verliefd worden’ op een huis; onze aankoopmakelaars bekijken de woning bewust niet door die roze bril, maar met een kritische blik. Bij de aankoop krijgt u immers te maken met de makelaar van de verkopende partij. Die behartigt de belangen van zijn opdrachtgever. Ónze aankoopmakelaar is er voor ú. Dat kan u al snel heel veel geld opleveren.


Henk van Duijn LR

Contact

Marion Nagtegaal
(Binnendienstadviseur Hypotheken)


071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.