Inloggen

Header Robert LR kopie

"Tevreden relaties, daar doen wij het allemaal voor"
Robert van Duijn - Register Makelaar Taxateur

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Uitstekende beloning

Jouw inzet en kennis belonen we met een goed salaris, marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Zo krijg je alle kans om je kwaliteiten te bewijzen en verder uit te breiden.

Groeien binnen De Leeuw

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we hen de ruimte, de ondersteuning én de begeleiding om het maximale uit zichzelf te halen. Ons streven is optimale doorstroming van medewerkers naar hogere functies. De stijl van leiderschap, het zogenaamde 'resultaatgericht leidinggeven', is hierop afgestemd.

Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk onze vacatures en neem contact op voor een sollicitatiegesprek. In een aangenaam gesprek kom je alles te weten over jouw kansen in onze uitdagende werksfeer. Geen vacature beschikbaar? Wij zijn altijd op zoek naar talent! Pak jij graag een uitdaging aan binnen één van onze werkgebieden? Stuur dan je open sollicitatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marcha van Leuffen.


Marcha van Leuffen

direct contact

Marcha van Leuffen

(HR Manager)

 

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vacatures

Heb jij ervaring als schadebehandelaar? Ben je klachtgericht en wil jij een schadeclaim van begin tot eind zo goed mogelijk afhandelen? Dan is de functie Junior Schadebehandelaar (32-40 uur) precies wat je zoekt!|

Ben jij er klaar voor? Durf jij in jezelf te investeren? Stroomt er puur commercieel bloed door jouw aderen en wil je jezelf ontwikkelen tot een goed opgeleide professional met verstand van de bouwkundige en juridische aspecten van het makelaardij vak? Heb je een dienstverlenende instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je ambitieus? Kortom: wil jij gaan behoren tot de top van de woningmakelaars in onze regio? Solliciteer dan naar de functie van Junior Makelaar (32-40 uur).

Ben jij degene die potentiële verkopers in heldere taal kan overtuigen van jouw verkoopaanpak? Wil je graag woningen verkopen door middel van een uitstekende service? Ken jij Sassenheim op je broekzak en kun jij de verkoop van woningen combineren met de juiste marketing tools? Dan zoeken we jou!

Voor onze vestiging in Rijnsburg zijn wij op zoek naar een Medewerker Klanten Contact team. Als Medewerker Klanten Contact Team ben jij het eerste aanspreekpunt voor de (potentiële) particuliere en zakelijke relaties van De Leeuw Verzekeringen. Jij staat onze relaties zowel telefonisch als per email te woord en administreert deze contacten vervolgens in ons systeem.

De Leeuw Verzekeringen is op zoek naar een Medewerker Klanten Beheer Team. Het Klanten Beheer Team (KBT) van De Leeuw Verzekeringen heeft als voornaamste doelstelling om administratieve ondersteuning aan de Verzekeringsadviseurs Bedrijven en het Klanten Contact Team (KCT) te geven.

De Leeuw Verzekeringen is op zoek naar een Verzekeringsadviseur Bedrijven. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe relaties en het bewerken en onderhouden van de bestaande relaties in het toegewezen rayon. Daarbij is het onze doelstelling om een optimale service aan de verzekerden te verlenen. Een goede communicatie met (potentiële) relaties is essentieel, maar ook de communicatie met alle collega’s van de binnen- en buitendienst Verzekeringen,  de volmachtafdeling, de schadeafdeling en het pensioenadviesbureau.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.