InloggenVroeger en Nu Website 3.0 1920x960

"Al meer dan 65 jaar staan onze relaties centraal"
Wim de Leeuw & Terry Bloemert - Directie

De Leeuw makelaardij, verzekeringen en hypotheken werd in 1951 opgericht door de heer W. de Leeuw. Vanuit het ouderlijk huis hield De Leeuw zich in de beginjaren vooral bezig met boekhouding, administraties en verzekeringen. Het bedrijf telde toen slechts vijf medewerkers. Door de groei die daarop volgde, verhuisden het bedrijf en het gezin in 1960 naar de Rijnsburgerweg 100 te Rijnsburg.

Van accountancy...

Geleidelijk aan werd de dagelijkse leiding over het accountantskantoor overgenomen door de heer J. van Wezel, die later zelfstandig verder ging onder de naam ‘Accountantskantoor Van Wezel’.

... naar verzekeringen en makelaardij

De Leeuw concentreerde zich op het assurantiebedrijf. Samen met de sterk groeiende makelaardijtak was de organisatie in 1991 gegroeid naar 80 medewerkers, verdeeld over diverse vestigingen. In 1991 werd het bedrijf overgenomen door de zoon van de oprichter, Wim de Leeuw en de toenmalig directeur Jan Muller. Tien jaar later verliet laatstgenoemde het bedrijf.

Nieuwe generatie

Inmiddels is De Leeuw eigendom van de huidige directieleden Wim de Leeuw en Terry Bloemert. Zij bouwen voort aan een lange familietraditie waarin het belang van grondige marktkennis en een persoonlijke aanpak altijd voorop staan.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.