Klantverhalen

Bij een huis kopen komt veel kijken. Goed en betrouwbaar hypotheekadvies is daarom belangrijk. Onze relaties Thomas en Mirthe delen graag hun ervaring met De Leeuw Hypotheken. Thomas (25) is geboren en getogen in Rijnsburg. Zijn vriendin Mirthe (22) woont in Bergschenhoek. Ze leerden elkaar kennen via het schaatsen. Daarnaast is Thomas een actief kitesurfer. “We willen samenwonen en zochten een huis in de buurt van Rijnsburg.

Brood- en banketbakkerij Van Tilburg is een begrip in Rijnsburg. Niet zo gek, want het bedrijf bestaat dit jaar al weer 76 jaar. Johan van Tilburg (37) staat als derde generatie aan het roer van het familiebedrijf. “Mijn ouders woonden vroeger boven de bakkerij. Daar zijn ook mijn zussen geboren. Zelf ben ik vlak naast de bakkerij geboren. Mijn ouders waren namelijk net verhuisd naar een woning twee deuren verderop”, vertelt Johan.

Eigenlijk waren ze niet van plan om te verhuizen maar sinds kort is familie Blok uit Katwijk eigenaar van prachtige nieuwbouwwoning in Rijnsburg. ‘’We zagen het project voorbij komen en werden nieuwsgierig. Het begon als grap, laten we ons inschrijven, er was zoveel animo, dan kijken we wel of we worden ingeloot. Maar wat begon als grap, eindigende met de koop van een nieuwbouwwoning via De Leeuw.

Onze zoektocht naar koopgeluk: ''Het was spannend, maar we zijn blij dat we ons droomhuis hebben gevonden! We zagen het nieuwbouwproject Landgoed in den Houte voorbij komen en werden nieuwsgierig. Toen de eerste impressies online kwamen waren we direct enthousiast. We vonden het zo mooi, hier wilden we wel wonen. Na de inschrijving was het spannend, maar gelukkig was er goed nieuws, het bouwnummer van onze keuze werd aan ons toegewezen.

Het winkelcentrum in Katwijk aan Zee is een prachtige speciaalzaak rijker. Sinds dit najaar openden Paul en Marijke Krispijn in de Princestraat namelijk de Vandyck Experience Store. Niemand minder dan fashion- en lifestyle expert Maik de Boer verrichte de officiële opening. “Een groot festijn in  coronatijd kon natuurlijk niet. Maar we hebben het zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan”, aldus de trotse  eigenaresse. “Want voor ons is hiermee een droom  uitgekomen.”

Tevreden relaties, daar doen we het allemaal voor. Daar kunnen wij u alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze relaties aan het woord. "Twee totaal verschillende mensen en dan allebei een goed gevoel, dan ben je gewoon een goede makelaar".

De gewone dingen heel goed doen. Martin Noort is er duidelijk over. Samen met sociaal ondernemer Cees van der Meij begon hij bijna vijf jaar geleden Herberg Welgelegen. Een uniek concept op een bijzondere locatie in het Zuid-Hollandse dorp Valkenburg. Het voormalig gemeentehuis is sindsdien verbouwd tot een bijzonder soort hotel, annex zorglocatie.

Van de parkeerplaats in Nieuwkoop aan het Meijepad is het ongeveer 300 meter lopen naar Strand Zomer. En die korte wandeling is tegelijkertijd een mooie overgang. Van de rand van het dorp, waar hard gewerkt wordt aan de bouw van een villawijk, naar de rust, ruimte en weidsheid van de Nieuwkoopse plassen. Op dat unieke plekje aan het water ligt paviljoen Strand Zomer. 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.