Onze relaties waarderen ons met een:

9,5

Bekijk de reacties van onze relaties

Robert van Duijn VerhuizingWelkom in ons nieuwe huis! Iedere dag hebben wij te maken met mensen die verhuizen. Nu is het onze beurt. Na 61 jaar verlaten wij namelijk het grote pand (met de bekende klok) aan de Rijnsburgerweg in Rijnsburg. Heilbron Leiden & De Leeuw Makelaardij en Hypotheken zijn vanaf heden gevestigd in het nieuwe bezoekerskantoor aan de Oegstgeesterweg 30 in Rijnsburg.

U bent van harte welkom om binnen te lopen in ons nieuwe kantoor. In de ontvangsthal hebben wij een ‘huis’ gemaakt waar u welkom bent voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek. Dat kan natuurlijk ook in een van de spreekkamers daaromheen met hun frisse kleuren. Kom gerust eens vrijblijvend langs of maak een afspraak voor makelaardij, nieuwbouw, hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Het nieuwe bezoekerskantoor in Rijnsburg is centraal gelegen in het dorp. Het hoekpand (voorheen Bouwton en postkantoor) ligt bij de winkels van het Remiseplein met onder meer Hoogvliet supermarkt. De bereikbaarheid is dan ook prima. De vestigingen in Leiden, Sassenheim en de Katwijkse vestiging aan het Andreasplein, blijven ook geopend voor bezoekers.

Nijverheidstraat 6
Directie en een deel van de collega’s nemen vanaf 28 december hun intrek in een nieuw hoofdkantoor aan de Nijverheidstraat 6 in Katwijk. Omdat we hier eerst nog het een en ander willen verbouwen, is dit kantoor voorlopig nog geen bezoekerskantoor. 

De kracht van samen
Door onze regionale aanwezigheid en de gebundelde krachten met de Heilbron Groep kunnen wij u nog beter bedienen. Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot één van de grootste adviesbedrijven van Nederland op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Onze lokale experts werken vanuit vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim. Wij bieden dan ook een uitgebreide lokale kennis. #dekrachtvansamen, deze slogan geeft de ambitie weer die we dagelijks nastreven. Samen werken aan en naar een mooie toekomst!

Contact
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij blijven bereikbaar onder onze bestaande telefoonnummers. Meer informatie over onze contactgegevens vindt u op www.deleeuw.nl/contact.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.