Nieuws

shutterstock 520729225Wat levert 2021 u op (en wat gaat het u kosten)? Het kabinet heeft op Prinsjesdag een lastenverlaging aangekondigd voor het nieuwe jaar. Ondanks de coronacrisis zouden we er dus op vooruit moeten gaan. Maar klopt dat wel? In dit artikel bespreken we vijf zaken die in 2021 invloed hebben op uw portemonnee. Lees meer...

Team HypothekenAls jullie samenwonen en tenminste één van jullie één of meerdere kinderen uit een eerdere relatie heeft, vormen jullie een samengesteld gezin. Financieel kan dat best ingewikkeld zijn, zeker als jullie samen een huis willen kopen. Lees meer...
Electrische fietsAls werkgever heb je je wagenpark uiteraard goed verzekerd. Maar hoe zit het met de elektrische fietsen waarmee je werknemers maaltijden of goederen bezorgen of klanten bezoeken? Het komt nogal eens voor dat er een gat, een hiaat, in de dekking zit. Het is verstandig om dat te voorkomen. Lees meer...
PensioenBent u net 66 of wordt u dat binnenkort? Dan krijgt u ook in 2021 een AOW-uitkering zodra u 66 jaar en 4 maanden oud bent. Werkt u op een bouwplaats? Dan kunt u volgend jaar waarschijnlijk zelfs nog eerder met pensioen. Lees meer...

Team HypothekenZoals elk jaar verandert er ook in 2021 weer het nodige aan de hypotheekregels. De belangrijkste hebben we in dit artikel voor u verzameld.

Adviseurs Verzekeringen Bedrijven Breidt u uw dienstverlening uit door corona? Gooit u tijdelijk het roer om of ligt uw bedrijf stil? Zit al uw personeel thuis? Sta dan ook even stil bij de consequenties voor uw bedrijfsverzekeringen. Lees meer...

Parkappartementen Landgoed in den HouteStart verkoop Parkappartementen Landgoed in den Houte, de inschrijving voor de 14 luxe parkappartementen in de Engelse Tuin is gestart! Wonen op een landgoed, in de stijl van vroeger en met het moderne comfort van nu. 

Team PensioenenBij veranderingen in uw leven is het slim om vooruit te blijven kijken. Later is namelijk dichterbij dan u denkt. Heeft u later goed geregeld? Check nu of u goed op weg bent naar uw pensioen.  We geven u vijf tips.

 

Jaap en CocetinaEen huis kopen of verkopen in tijden van corona. De markt is nog volop in beweging, maar waar moet je rekening mee houden? We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wij helpen je graag op weg!

Convenant Samenwerkingstafel WoningbouwOplossingen voor woningtekort voor uiteenlopende woningzoekenden vraagt zeker ook in de gemeente Katwijk de juiste aandacht. Een dergelijk probleem aanpakken kun je niet alleen. Door het ondertekenen van het ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ is deze eerste stap onlangs gezet.

Team Pensioenen 2Wat zijn de effecten van Prinsjesdag 2020 op jouw portemonnee? Een aantal maatregelen waren al uitgelekt, maar na de presentatie van de Miljoenennota op dinsdag 15 september weten we meer. Een overzicht van de belangrijkste plannen.

Pensioen inkomen voor laterDe praktische gevolgen van de nieuwe payrollregels uit de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Per 1 januari 2021 hebben payrollmedewerkers recht op een adequaat pensioen. Dit is neergelegd in het nieuwe artikel 8a van de Waadi (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs).

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.