Nieuws

AVGAls klant/werkgever hoeft u geen verwerkersovereenkomst te sluiten wanneer u de De Leeuw Groep inschakelt voor bijvoorbeeld het treffen van regelingen ten aanzien van werknemers (i.v.m. pensioen, arbeidsongeschiktheid, verzuim), het afsluiten van verzekeringen,hypotheken of de aankoop/verkoop/taxatie van een woning. Weliswaar verstrekt u hiervoor persoonsgegevens aan de De Leeuw Groep, maar daarmee is de De Leeuw Groep nog geen ‘Verwerker’ in de zin van de wet.

Onbezorgd op reisDe Hulp op Zak-app van Europeesche verzekeringen biedt u snelle hulp als u schade heeft tijdens uw vakantie. Bij een noodsituatie bereikt u direct de alarmcentrale van uw verzekeraar. Uw verzekeringsgegevens, foto's en documenten heeft u altijd bij de hand. Zo kunt u snel en efficiënt geholpen worden!

IncassoVanuit de wet- en regelgeving zijn wij, De Leeuw Verzekeringen, verplicht om aan de voorwaarden van de verzekeraars te voldoen. Eén van de voorwaarden is dat, vanwege de dekkingsvoorwaarden, de verzekeringspremies aan het begin van de verzekerde periode worden geïncasseerd.   

Wim de LeeuwOp 5 maart jl. overleed op 91-jarige leeftijd de oprichter van ons bedrijf. Meneer De Leeuw legde in 1951 de basis voor De Leeuw Groep én Van Wezel accountants en adviseurs. Een aantal van zijn zakelijke levenslessen willen wij graag met u delen. Lees hier de column van Wim de Leeuw in INTO business magazine.

 

Afbeelding74 LRDe woningmarkt loopt steeds meer vast. Er is te weinig aanbod waardoor de prijzen verder oplopen. Verkopers kunnen rekenen op de hoofdprijs, maar de concurrentie onder kandidaat-kopers is groot. Wie er niet snel bij is of niet bereid is om de hoofdprijs te betalen, vist al snel achter het net. Voor herstel van de woningmarkt zal het woningaanbod fors moeten stijgen. En voorlopig zal dat nog niet gaan gebeuren. Benieuwd naar de ontwikkelingen in de Leidse regio en De Duin- en Bollenstreek? Klik hier om Zicht op de Woningmarkt - eerste kwartaal 2018 te bekijken.

shutterstock 349884278Verreweg de meeste Nederlanders gaan met de auto naar de wintersport. Dan zijn er standaard zaken waar u aan kunt denken, zoals sneeuwkettingen, veiligheidshesjes, gevarendriehoek, verbanddoos, verkeersvignet (Oostenrijk en Zwitserland) en een alcoholtest (Frankrijk). Daarnaast zijn in de meeste Europese landen winterbanden verplicht tijdens winterse omstandigheden. Wanneer u dan zonder rijdt, kunt u een verkeersboete krijgen en zelfs aansprakelijk gesteld worden bij een ongeval.

Wim de LeeuwDe gedupeerde huizenbezitter. Nog geen vier jaar geleden wemelde het ervan in de praatprogramma’s. Huizenbezitters die zich gedupeerd voelden door banken. Want banken hadden hen te gemakkelijk een hoge hypotheek aangeboden. En dus moesten de banken de restschulden maar voor hun rekening nemen. Lees hier de column van Wim de Leeuw in INTO business magazine.

 

Wim de LeeuwLees hier onze column in INTO business magazine. Wim de Leeuw over familiebedrijven. Het aandeel van familiebedrijven in de Nederlandse economie en werkgelegenheid groeide in de afgelopen jaren tot 50%. Familiebedrijven doen het goed, hebben vaak een sterke identiteit, kennen korte beslissingslijnen en ze beschikken vaak over jarenlange ervaring. Deze waarde van ervaring vormt een solide basis, ook bij economische tegenwind.

ReisGrote kans dat u uitkijkt naar uw vakantie. U hebt er zin in, lekker even weg en tot rust komen. We gaan er vanuit dat het een onbezorgde vakantie wordt, maar wat als het onverhoopt mis gaat? Op dat moment staat De Leeuw voor u klaar, ook als u in het buitenland bent.

Vastgoed 100 2Trots, wij zijn blij! Onze vestiging in Leiden staat op nummer 15 in de Top 100 woningmakelaardij! Al onze relaties bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

https://www.vastgoedactueel.nl/…/default/files/Top%20250.pdf

Wim de LeeuwLees hier onze column in INTO business magazine. Wim de Leeuw over waarom het belangrijk klanten de handel te gunnen en zaken te doen met ondernemers in de buurt.