Welkom bij Heilbron Leiden

 

Welkom bij Heilbron Leiden. Vanaf maandag 26 april nemen onze collega’s van De Leeuw Verzekeringen en Pensioenen de telefoon op met deze nieuwe naam en daar zijn wij trots op! Door onze regionale aanwezigheid en de gebundelde krachten met de Heilbron Groep kunnen wij u nog beter bedienen. Onze onderhandelingspositie en inkoopkracht bij verzekeraars worden als onderdeel van Heilbron versterkt, daar profiteert u ook van. Iedere dag weer is het ons streven om u te voorzien van onze persoonlijke service. Onze vaste aanspreekpunten en de regionale aanwezigheid blijven zoals u dat van ons gewend bent. In onderstaande artikelen vertellen wij u meer over ons mooie bedrijf, de samenwerking van Heilbron Leiden, De Leeuw Makelaardij en Hypotheken en daarmee over de kracht van samen. Bedankt voor uw vertrouwen en veel leesplezier.

Directie Heilbron LeidenOm zijn goede concurrentiepositie te behouden is De Leeuw met ingang van 2020 officieel onderdeel geworden van de Heilbron Groep. Directie over de toekomst De Leeuw en de naamswijziging naar Heilbron Leiden. Lees meer >>

Heilbron LeidenWij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de naamswijziging van De Leeuw Verzekeringen naar Heilbron Leiden. Een selectie van de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

CEO Heilbron Groep Marco GregoorDe overname van De Leeuw door de Heilbron Groep is aanleiding om in deze editie van Binnenkijken ook de CEO Marco Gregoor een aantal vragen te stellen. Over de missie, visie en strategie van het nieuwe moederbedrijf. En wat de overname voor klanten en relaties van De Leeuw betekent. Lees meer >>

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.