Onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Astrid Kroon, Medewerker Klant Beheer Team Zakelijk.

 

Astrid begin werkdag

Hoe begint je dag?

Iedere ochtend even lekker wandelen met mijn hondje Tommy. Rondje van ongeveer 20 minuten, als je bekenden tegen komt wat langer of als het hard regent wat korter. Maar heerlijk om zo de dag te beginnen, alles in beweging te zien komen. Elk jaargetijde heeft wel weer wat. Nu geniet ik van alle bladeren die van de bomen vallen en de mooie rode zonsopkomst. Hopelijk in de winter lekker sneeuw.

Als ik terug kom staat er vaak een vers geperst groentesapje voor me klaar en stap ik in mijn autootje naar werk, of zoals vandaag ga ik thuis aan het werk.Wat vind je het leukste aan je werk?

Leukste aan mijn werk vind ik mijn collega’s. Een gezellige groep mensen die niet zo moeilijk doen, wat voor elkaar over hebben. Gewoon een lekkere gezellige relaxte sfeer. Daarnaast vind ik de afwisseling in mijn werk erg leuk. Elke dag heb je een andere taak, ieder dossier en relatie is anders. De verzekeringsmarkt is constant in beweging, dus saai is het zeker niet.De ideale werkdag?

Als je die dag een stapel werk hebt liggen en je die aan het einde van de dag af hebt. Dat geeft een lekker gevoel. En zeker als je dan nog wat extra’s hebt kunnen doen.

 

Astrid Einde Werkdag


Had je een drukke dag?

Ja, het is zeker een drukke dag geweest, ook al zit ik in mijn eentje thuis te werken. In de ochtend met mijn collega’s via de zoom een kort overleg gehad. Verder heb ik alle inkomende mailtjes vandaag behandeld en ook nog wat extra’s kunnen doen. Een zakelijke prospect die zijn verzekeringspakket door ons wil laten bekijken even doorgenomen. Dat is nog wel een behoorlijke kluif werk en een uitdaging om een goed advies neer te leggen.


Waarom werk je bij De Leeuw?

Vanuit school ben ik direct bij De Leeuw gaan werken, is dus mijn eerste echte baan. Op school had ik al mijn Assurantie B diploma gehaald en ik vond het een erg leuk vak. Maar als je net van school komt, weet je eigenlijk nog helemaal niets. Ben begonnen met het inpakken van de post, dossiers opruimen, receptie en allerlei klusjes. Steeds kreeg ik er meer taken bij en meer verantwoordelijkheid. Uiteindelijk op het Klant Beheer Team Zakelijk. Daar zit ik op mijn plek, achter de schermen er voor zorgen dat alles goed loopt.

En nu, wat ga je doen?

Tja, er is niet zo heel veel te doen in deze corona tijd. Vanavond ga ik leren voor het examen Inkomen en dan maar op de bank een film kijken en een spelletje Word Blitz op mijn telefoon doen. Het is al vroeg donker, dus ga nu eerst heerlijk een stuk wandelen met Tommy.

 

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.