Header De Leeuw is los 1920x960

Door de vele verkopen in de afgelopen maanden zijn wij op zoek naar aanbod. Heeft u verkoopplannen of bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Tegen een scherp actietarief* gaan wij graag voor u aan de slag!


Maak snel een afspraak

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2018. Samen met u gaan wij de uitdaging aan, maak daarom snel een afspraak voor een gratis waardebepaling met één van onze makelaars! Met een gratis waardebepaling bieden onze makelaars u inzicht in de mogelijkheden om uw woning succesvol te verkopen. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij uw verwachtingen en informeren we u over onze persoonlijke service en aanpak.

 

Kijken, kopen en hypotheek regelen met €1.000,- korting

Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij. Wanneer u gebruikmaakt van de actie voor de aankoop of verkoop van uw woning ontvangt u ook nog €1.000,- korting op het adviesgesprek bij De Leeuw Hypotheken.

 
*Actievoorwaarden

  • Het actietarief Appartement is geldig op de verkoop van een appartement met een verkoopprijs tot en met € 300.000,-. Voor een appartement met een verkoopprijs boven de € 300.000,- geldt een actietarief in overleg met de makelaar.
  • Het actietarief Herenhuis/Halfvrijstaand en Vrijstaand is geldig op de verkoop van een herenhuis/halfvrijstaande en vrijstaande woning met een verkoopprijs tot en met € 500.000,-. Voor een herenhuis/halfvrijstaande en vrijstaande woning met een verkoopprijs boven de € 500.000,- geldt een actietarief in overleg met de makelaar.
  • De actietarieven zijn inclusief btw en exclusief promotionele kosten.
  • Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.