De Leeuw Blog

Kennis en ervaring staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn bovenmatig goed opgeleid en beschikken gezamenlijk over honderden jaren ervaring.

Dit blog is één van de manieren om u te laten delen in die kennis en ervaring. Ervaringen met huizen en verzekeringen vormen een geliefd onderwerp op verjaardagen. En soms is ons vak ingewikkelder dan het lijkt. Er bestaan nogal wat misverstanden over onderwerpen uit ons vak. Ook die misverstanden stellen we hier aan de orde.

Onafhankelijkheid ver te zoeken in top-10 'verzekeringsadviseurs'

In Assurantie Magazine van 22 november werd alvast de top-10 gepresenteerd van 'de 100 grootste verzekeringsadviseurs van Nederland'. Benieuwd wie er aan de touwtjes trekt bij 70% van deze grootmachten? 

 1. Rabobanken
  De Rabobank verkoopt polissen van verzekeraar Interpolis. Interpolis is een label van Achmea. Rabobank heeft een belang van 29% in Interpolis.

 2. Unirobe Meeùs Groep
 3. Meeùs Groep
  Unirobe Meeùs en Meeùs zijn 100% dochter van verzekeraar Aegon.

 4. ABN-AMRO Bank
  ABN-AMRO Bank verkoopt verzekeringen van ABN-AMRO Verzekeringen, een gezamenlijk bedrijf van ABN-AMRO en Delta Lloyd.

 5. IAK-verzekeringen
  IAK-verzekeringen maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep en is daarmee eveneens een 100% dochter van verzekeraar Aegon.

 6. Zicht risico- en verzekeringsadviseurs
  Zicht is een 100% dochter van verzekeraar Nationale Nederlanden.

      10. Independer
          
Independer is voor 78% in handen van verzekeraar Achmea.

Aan u de vraag

Wilt u een verzekeringsadviseur waarbij uiteindelijk een verzekeraar aan de touwtjes trekt? Of wilt u een adviseur die, met een gezond wantrouwen naar verzekeraars,, volledig vrij en onafhankelijk is om uw belang te dienen? De Leeuw is 100% onafhankelijk. We zijn u graag van dienst!

Gerelateerde berichten

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.