Werken bij De Leeuw

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Uitstekende beloning

Jouw inzet en kennis belonen we met een goed salaris, marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Zo krijg je alle kans om je kwaliteiten te bewijzen en verder uit te breiden.

Groeien binnen De Leeuw

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en bieden hen daarom de ruimte, de ondersteuning èn de begeleiding om het maximale uit zichzelf te halen. Ons streven is een optimale doorstroom van medewerkers naar hogere functies. Onze stijl van leiderschap, het zogenaamde 'resultaatgericht leidinggeven', is hierop afgestemd.

Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk onze vacatures en neem contact op voor een sollicitatiegesprek. In een aangenaam gesprek kom je alles te weten over jouw kansen in onze uitdagende werksfeer.

DeLEEUW Twitter

De Leeuw

Het (ongeremd) optimisme over de woningmarkt is over het hoogtepunt heen. En dat is positief! lnkd.in/gWa9j6e

reply retweet favorite
De Leeuw

Circa 15 miljoen schade door vuurwerk. Maar welke schade is gedekt en welke niet? U leest het op blog.deleeuw.nl.…

reply retweet favorite
De Leeuw

Prijzen monumentale woningen (na sterke dalingen tijdens crisis) nu weer sterk gestegen htl.li/rAQ3306OeJw

reply retweet favorite
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

direct contact

Marcha van Leuffen

(HR Manager)

Bel mij 071 - 405 16 16

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten