InloggenDe Leeuw Verzekeringen 3.0

"Uw situatie vraagt om een persoonlijk advies"

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft, particulier bent of ondernemer, uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie. En daarin is veel mogelijk. Een verzekering afsluiten, is niet moeilijk. Het overzicht houden, vraagt echter om aandacht. ‘Loop ik geen onnodig risico?’, ‘Betaal ik niet teveel?’, het zijn vragen die niet elke dag spelen, maar als het nodig is, wilt u goed verzekerd zijn. Met onze onafhankelijke adviseurs stelt u een verzekeringspakket samen dat precies aansluit bij uw wensen.

Onze relaties waarderen ons met een:

8,7

12 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties


100% onafhankelijk advies

De Leeuw Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Dat betekent dat wij niet zelf verzekeren, maar altijd bij verschillende maatschappijen op zoek gaan naar de beste verzekeringsoplossingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke verzekeraar het beste bij uw situatie past.

Totaalpakket, wel zo duidelijk

Iedereen weet hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Schade of een ongeval zitten vaak in een klein hoekje. Wij bieden een totaalpakket dat al uw verzekeringen bundelt, elke overlapping in verzekeringen uitsluit én voorkomt dat u onderverzekerd bent. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Snelle afhandeling

Met diverse grote verzekeringmaatschappijen hebben wij een jarenlange vertrouwensband; De Leeuw Assuradeuren heeft hun volmacht, wat inhoudt dat wij namens die verzekeraars mogen handelen. Zelfstandig en zonder tussenkomst van de betreffende maatschappij accepteren we verzekeringen, maken we polissen op en handelen we schademeldingen af.

Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Verzekeringen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

Kennismaken

Neem contact op met één van onze Verzekeringsadviseurs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

onzeleeuwen chantal witteman small

Contact

Chantal Witteman

(Klant Contact Team)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij een noodgeval, in het weekend of buiten kantoortijden, staan wij ook voor u klaar. Bij spoed, zoals een ernstig ongeval, overlijden, ingrijpende schade of een andere dringende kwestie, zoals het aanmelden van uw auto of brommer voor een voorlopige verzekeringsdekking, kunt u onze verzekeringsadviseurs bereiken via:

  • Patricia van den Oever: 06-10 13 42 82
  • Rene Nieboer: 06-22 38 44 84
  • Hans Bouman: 06-10 95 21 60
  • Dick Heemskerk: 06-20 62 83 24
  • Jaap van Duijvenboden: 06-22 78 33 91
  • Daan Vreeken: 06-22 38 44 64
  • Gert de Vries: 06-53 53 97 93
  • Steven van der Wateren: 06-22 38 24 39


Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

Bedrijfsverzekeringen

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s. Wij nemen uw verzekeringszorgen uit handen.

Ga verder >

Financiële planning

Zijn uw (toekomst) dromen financieel haalbaar? Een financiële planning voor nu en de toekomst.

Ga verder >