De Leeuw Verzekeringen

Uw situatie vraagt om een persoonlijk advies.

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft. Particulier of ondernemer. Uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie. En daarin is veel mogelijk. Met onze onafhankelijke adviseurs stelt u een verzekeringspakket samen waarmee u zeker weet dat u verzekerd bent op de manier die bij u past.

Onafhankelijk advies

De Leeuw Verzekeringen is een onafhankelijk intermediair. Dit betekent dat wij niet zelf verzekeren maar voor u de beste verzekeringsoplossingen zoeken bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij werken met veel verzekeringmaatschappijen en bij hen brengen wij onze verzekeringen onder. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke verzekeraar het beste bij uw situatie past.

Totaalpakket, wel zo duidelijk

Om uw verzekeringszaken zo duidelijk mogelijk te houden, werken we het liefst met totaalpakketten. Daarmee kunnen we uw verzekeringen optimaal beheren en tijdig inspelen op voordelen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met onze pakketten profiteert u van kortingen en bespaart u veel tijd.

Snelle afhandeling

Met een aantal grote verzekeringmaatschappijen hebben wij een jarenlange vertrouwensband opgebouwd; zij hebben ons een volmacht verstrekt wat inhoudt dat wij namens die verzekeraars mogen handelen. Dit betekent dat wij zelfstandig verzekeringen mogen accepteren, polissen opmaken en ook schademeldingen afhandelen zonder tussenkomst van betreffende verzekeraar.

Volmacht De Leeuw Assuradeuren B.V.

Ons volmacht-bedrijf De Leeuw Assuradeuren B.V. heeft volmacht van onderstaande verzekeraars: ARAG, Europeesche Verzekeringen (ASR), Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, ASR, Monuta. Van belang is te weten dat de medewerkers van de Leeuw Verzekeringen de belangen van u als verzekerde behartigen, de Leeuw Assuradeuren bewaakt de belangen van de verzekeraars conform de polisvoorwaarden en geldende instructies van deze verzekeraars (volmachtgevers).

Mocht er een situatie ontstaan waarbij met onderling overleg geen compromis bereikt wordt, dan wordt de volgende procedure gevolgd: overleg tussen betrokken medewerkers, indien geen oplossing; overleg tussen de hoofden van de afdelingen, indien geen oplossing; informatie inwinnen over de problematiek bij overige collega’s/volmachtgevers/ verzekeraars, indien geen oplossing; het dossier voorleggen aan de directie van De Leeuw om te komen tot een uiteindelijke uitspraak.

Altijd bereikbaar

De Leeuw is een van de grootste verzekeringsadviseurs van Nederland. Wij zijn sterk gericht op de regio Holland Rijnland met vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim. Dat betekent voor u dat we altijd dicht in de buurt zijn. U kunt altijd langskomen voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Onze adviseurs helpen u graag om duidelijkheid te scheppen in uw verzekeringszaken.

 

 • particulieren

  Laat u adviseren door onze onafhankelijke experts in particuliere verzekeringen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

  Ga verder
 • zakelijk

  Waarborg de continuïteit van uw bedrijf met onze zakelijke verzekeringen. Speciaal voor ondernemers en ondernemingen.

  Ga verder
 • voor later

  Onze onafhankelijke financieel adviseurs brengen orde in uw financiële zaken. Voor nu en in de toekomst.

  Ga verder

 

DeLEEUW Twitter

De Leeuw

Toename van aantal 'biedingen zonder financieringsvoorbehoud' aanleiding voor Kamervragen. vastgoedactueel.nl/nieuws/reactie…

reply retweet favorite
De Leeuw

Als een monopolist begint te drammen over de eigen onmisbaarheid, is het tijd voor concurrentie #funda htl.li/figJ30a44It

reply retweet favorite
De Leeuw

Het (ongeremd) optimisme over de woningmarkt is over het hoogtepunt heen. En dat is positief! lnkd.in/gWa9j6e

reply retweet favorite
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

direct contact

Oscar Botman

(Hoofd Klanten Contact Team)

Bel mij 071 - 405 16 16

 

Spoedeisende zaken en wijzigingen buiten kantoortijden?

 • Patricia van den Oever  06-10 13 42 82
 • Rene Nieboer  06-22 38 44 84
 • Hans Bouman  06-10 95 21 60
 • Dick Heemskerk  06-20 62 83 24
 • Jaap van Duijvenboden  06-22 78 33 91
 • Daan Vreeken  06-22 38 44 64
 • Gert de Vries  06-53 53 97 93
 • Steven van der Wateren  06-22 38 24 39

 


 

Uw werknemer, uw probleem

Een slimme werknemer is nog geen slimme klusser. Als uw werknemer iets overkomt, draait u als ondernemer op voor de kosten. Ziekte bij werknemers...
Lees meer

Nooit meer zoeken naar uw papier

In 2016 gaan we volledig over op digitale communicatie. Dat heeft voornamelijk voordelen voor u. Alle zaken over uw verzekeringen vindt u voortaan op...
Lees meer

Waarom zou u een reisverzekering afsluiten?

Het is bijna weer zover! de zomervakantie komt eraan! Gaat u op vakantie? Met een reisverzekering gaat u goed verzekerd en zonder zorgen op reis. Maar...
Lees meerVoor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten