De Leeuw Verzekeringen

Uw situatie vraagt om een persoonlijk advies.

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft. Particulier of ondernemer. Uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie. En daarin is veel mogelijk. Met onze onafhankelijke adviseurs stelt u een verzekeringspakket samen waarmee u zeker weet dat u verzekerd bent op de manier die bij u past. Dat scheelt aanzienlijk in premie.

Onafhankelijk advies

De Leeuw is niet gebonden aan een of meer verzekeringsmaatschappijen. We zijn in alle opzichten onafhankelijk. Wij hebben een vrije keuze uit alle aanbieders op de markt en kiezen, op basis van uw behoeften en wensen, een verzekeringspakket op maat.

Snelle afhandeling

We werken nauw samen met verzekeraars en hebben een volmacht om direct schades af te handelen en polissen af te sluiten, of voor u aan te passen. Hierdoor kunnen we een snelle en goede afhandeling van uw zaken garanderen.

Persoonlijke aanpak

We luisteren aandachtig naar uw wensen. Daar stellen we een breed aanbod van mogelijkheden tegenover. Samen komen we uit op de beste oplossing voor uw situatie. In een open, transparante aanpak bouwen we een persoonlijke band met u op. Zodat we altijd alles van u weten zodra u een schade meldt.

Totaalpakket, wel zo duidelijk

Om uw verzekeringszaken zo duidelijk mogelijk te houden, werken we het liefst met totaalpakketten. Daarmee kunnen we uw verzekeringen optimaal beheren en tijdig inspelen op voordelen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met onze pakketten profiteert u van kortingen en bespaart u veel tijd.

Altijd bereikbaar

De Leeuw is een van de grootste verzekeringsadviseurs van Nederland. Wij zijn sterk gericht op de regio Holland Rijnland met vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim. Dat betekent voor u dat we altijd dicht in de buurt zijn. U kunt altijd langskomen voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Onze adviseurs helpen u graag om duidelijkheid te scheppen in uw verzekeringszaken.

 • particulieren

  Laat u adviseren door onze onafhankelijke experts in particuliere verzekeringen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

  Ga verder
 • zakelijk

  Waarborg de continuïteit van uw bedrijf met onze zakelijke verzekeringen. Speciaal voor ondernemers en ondernemingen.

  Ga verder
 • voor later

  Onze onafhankelijke financieel adviseurs brengen orde in uw financiële zaken. Voor nu en in de toekomst.

  Ga verder

Financieel advies
Er is veel veranderd rondom de beloning van assurantieadviseurs over een groot aantal financiële producten. Bekijk hier een video waarin alles wordt uitgelegd. 

DeLEEUW Twitter

De Leeuw

RT @bestevanbaarle: zou je hier een vergunning voor aan moeten vragen? ‘s Werelds diepste zwembad. bit.ly/1x8t6fi

reply retweet favorite
De Leeuw

Weer een uitstekend argument om te oriënteren bij de onafhankelijke hypotheekadviseurs van De Leeuw. lnkd.in/bMHVYFC

reply retweet favorite
De Leeuw

RT @WimdeLeeuw: Bent u eigenaar van een appartement met een slapende Vereniging van Eigenaars? Wakker worden! blog.deleeuw.nl

reply retweet favorite
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

direct contact

Sandra van Dijk

(Hoofd Klanten Beheer Team / Klanten Contact Team)

Bel mij 071 - 405 16 16

Discussie over de woekerpolis

​Acht jaar geleden werd er voor het eerst gesproken over de te hoge kosten in beleggingsverzekeringen. De term woekerpolis is toen ontstaan. Er is...
Lees meer

Laat uw zakelijke contracten screenen door een jurist

Veel ondernemers hebben vragen over hun contracten. De wet- en regelgeving verandert regelmatig. Weet ú of uw leveringsvoorwaarden of arbeidscontracten...
Lees meer

Veranderingen in arbeidsrecht. Hoe hierop inspelen?

Afgelopen maand is de Wet Werk en Zekerheid aangenomen door de Eerste Kamer. Daarmee gaat het arbeidsrecht flink veranderen in de komende jaren....
Lees meerVoor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten