Nieuws

Reisverzekering
Grote kans dat u uitkijkt naar uw vakantie. U hebt er zin in, lekker even weg en tot rust komen. We gaan er vanuit dat het een onbezorgde vakantie wordt, maar wat als het onverhoopt mis gaat? Op dat moment staat De Leeuw voor u klaar, ook als u in het buitenland bent.

Vastgoed 100kopie 2
Trots, wij zijn blij! Onze vestiging in Leiden staat op nummer 15 in de Top 100 woningmakelaardij! Al onze relaties bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

https://www.vastgoedactueel.nl/…/default/files/Top%20250.pdf

Column Into Business foto Wim


Lees hier
onze column in
INTO business magazine. Wim de Leeuw over waarom het belangrijk klanten de handel te gunnen en zaken te doen met ondernemers in de buurt.

 De Leeuw Groep B.V. heeft alweer de elfde editie van het rapport ‘Zicht op de Woningmarkt’ uitgebracht. Het rapport omvat woningmarktgegevens voor de gebieden Rijn- en Veenstreek, Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio over de periode 2010-2016. De afgelopen maanden heeft De Leeuw onderzoek gedaan naar de woningmarkt in de regio. Behorend tot de 25 grootste NVM woningmakelaars van Nederland en marktleider in haar werkgebied, beschouwt De Leeuw het als haar verantwoordelijkheid om deze informatie te leveren.